Λαμβάνοντας τα Resilovit®

Μια κάψουλα την ημέρα αρκεί για την κάλυψη των καθημερινών αναγκών σας σε μικροθρεπτικά συστατικά.
Η σύνθεση των Resilovit® είναι σύμφωνη με τις τελευταίες επιστημονικές μελέτες. Χάρη στην καθαρότητα και τα 100% ενεργά συστατικά που περιέχουν τα Resilovit®, μια κάψουλα ημερησίως αρκεί για την κάλυψη όλων σας των αναγκών.
Σας συστήνουμε να καταναλώσετε τα Resilovit® μετά το κυρίως γεύμα σας με άφθονο νερό. Προσπαθήστε να παίρνετε τα Resilovit® την ίδια ώρα κάθε μέρα για καλύτερα αποτελέσματα.
Μπορείτε να συνεχίσετε να λαμβάνετε τα Resilovit® μαζί με την αγωγή σας. Παρόλαυτα ως ηθική εταιρία σας συμβουλεύουμε να μιλήσετε με τον γιατρό σας πριν ξεκινήσετε τα Resilovit®.
Σας συνιστούμε να καταναλώσετε καφεΐνη τουλάχιστον 30 λεπτά μετά την λήψη της κάψουλας Resilovit®. Επειδή η καφεΐνη δρα ως ήπιο διουρητικό μπορεί να αυξήσει την διέλευση των θρεπτικών ουσιών μέσω του γαστρεντερικού σωλήνα. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει λιγότερη απορρόφηση θρεπτικών συστατικών.
Κανένα από τα συστατικά των Resilovit® δεν περιέχει διεγερτικά που μπορεί να σας κρατήσουν ξύπνιες την νύχτα.
Επειδή τα Resilovit® δεν είναι φαρμακευτική αγωγή, αλλά εξειδικευμένο συμπλήρωμα διατροφής, δεν υπάρχει ο κίνδυνος παρενεργειών. Έχουμε επιλέξει συστατικά σε σωστές δοσολογίες με γνώμονα πάντα την ποιότητα και την καθαρότητα τους.
Εάν χάσετε μια δόση μην ανησυχήσετε και μην προσπαθήσετε την επόμενη μέρα να πάρετε διπλή δόση για να την αναπληρώσετε. Απλά πάρτε την συνιστώμενη δόση την επόμενη μέρα, συνεχίζοντας έτσι το πρόγραμμά σας.
Τα Resilovit® έχουν σχεδιαστεί ειδικά για την κάλυψη των διατροφικών αναγκών στις νέες γυναίκες. Αφορά κοπέλες άνω των 18 που αναζητούν περισσότερη λάμψη και ευεξία στην ζωή τους. Οι γρήγοροι ρυθμοί ζωής και οι περίοδοι στρες δημιουργούν ελλείψεις σε μικροθρεπτικά συστατικά στις νέες κοπέλες κάτι που κάνει την πρόσληψη του Resilovit® απαραίτητη.
Σας συνιστούμε να μην πάρετε τα Resilovit® εάν είστε έγκυος ή θηλάζετε. Τα Resilovit® δεν έχουν φτιαχτεί για τις ανάγκες των γυναικών σε ενδιαφέρουσα.
Ναι, τα Resilovit® είναι gluten-free.
Ναι, τα Resilovit® είναι κατάλληλα και για vegans.

Τα οφέλη των Resilovit®

Όλα τα συστατικά των Resilovit® είναι κλινικά ελεγμένα με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα. Κάθε συστατικό έχει επιλεγεί βάσει αρχών εξαιρετικής τεχνολογίας, βιοδιαθεσιμότητας και σταθερότητας. Τα προϊόντα κατασκευάζονται στην Γερμανία σύμφωνα με την ορθή παρασκευαστική πρακτική (GMP), ενώ κάθε παρτίδα ελέγχεται επιπλέον από ανεξάρτητα, πιστοποιημένα εργαστήρια για να εξασφαλιστεί η καθαρότητα και να διασφαλιστεί η ποιότητα τους. Οι συνθέσεις των προϊόντων είναι σύμφωνες με τις τελευταίες επιστημονικές μελέτες ενώ επενδύουμε συνεχώς στην έρευνα και την ανάπτυξη. Το Resilovit® περιέχει πολύτιμα μικροθρεπτικά συστατικά σε βέλτιστα ισορροπημένες συνθέσεις και δοσολογίες.
Το Resilovit®δεν είναι έχει δημιουργηθεί ως συμπλήρωμα ομορφιάς, αλλά διατροφής για γυναίκες που έχουν ελλείψεις σε μικροθρεπτικά συστατικά λόγω άγχους, λήψης αντισυλληπτικών ή ανθυγιεινού τρόπου ζωής. Επειδή όμως εξασφαλίζει την βέλτιστη απόδοση βασικών στοιχείων του οργανισμού , μας βοηθάει και να ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ και να ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ καλύτερα. Το Resilovit® είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που υποστηρίζεται από την επιστήμη για να παρέχει βέλτιστα αποτελέσματα.
Αρθροιστικά όλα τα συστατικά του Resilovit® λειτουργούν αρμονικά μεταξύ τους και αποτελούν τον βασικότερο παράγοντα στην ενίσχυση της ομορφιάς. Το Resilovit®περιέχει ένα από τα καλύτερα ελιξίρια ομορφιάς και ενέργειας, την βιοτίνη η οποία εξασφαλίζει την ενδυνάμωση και ενυδάτωση του δέρματος και των μαλλιών. Η βιοτίνη σε συνδυασμό με την βιταμίνη C και τον ψευδάργυρο που περιέχονται στις κάψουλες Resilovit® είναι τα ιδανικά συστατικά για πιο όμορφα μαλλιά, νύχια και δέρμα.
Τα Resilovit®είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά στοιχεία τα οποία ενισχύουν το ανοσοποιητικό σας σύστημα και καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες. Η βιταμίνη Ε, η βιταμίνη C, το σελήνιο και το συνένζυμο Q10 είναι γνωστά για την αντιοξειδωτική τους δράση, ενώ η παρουσία και των 4 στο Resilovit® εγγυάται την βέλτιστη προστασία του οργανισμού σας από το οξειδωτικό στρες.
Το Resilovit® περιέχει 5 μg βιταμίνης D ανά κάψουλα, η οποία είναι γνωστό πως συμβάλλει στην φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Η βιταμίνη D μαζί με το φυλλικό οξύ, το σελήνιο, τον ψευδάργυρο και τις βιταμίνες Β6 και Β12 θωρακίζουν με απόλυτο τρόπο το ανοσοποιητικό σύστημα. Τα παραπάνω αποτελούν επίσημους ισχυρισμούς υγείας από την Eυρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων (EFSA).
Το Resilovit® περιέχει εκχύλισμα Cranberry το οποίο είναι γνωστό πως προστατεύει αλλά και θεραπεύει τις ουρολοιμώξεις, Ως ηθική εταιρία έχουμε την υποχρέωση να σας ενημερώσουμε πως σε περίπτωση ουρολοίμωξης το Resilovit® δεν θα πρέπει να αντικαθιστά την φαρμακευτική αγωγή ή την αντιβίωση.
Το μαγνήσιο, η θειαμίνη και οι βιταμίνες Ε, D βοηθούν στην αντιμετώπιση των έντονων συμπτωμάτων του ΠΜΣ. Το Resilovit® συμβάλλει με αυτόν τον τρόπο στην ανακούφιση από τις συναισθηματικές και σωματικές αλλαγές που αντιμετωπίζει μια γυναίκα 7-10 μέρες πριν την έμμηνο ρύση.